Site-C dé oplossing voor uw website

Zelf uw website bijwerken

Met Site-C kunt u op uw website zelf pagina’s maken, wijzigen, verwijderen en afbeeldingen of tabellen toevoegen. En dit allemaal zonder u druk te hoeven maken over programmeertalen. Site-C is daarmee dé oplossing voor bedrijven die zelf de touwtjes van hun website in handen willen houden.

Naast de mogelijkheid zelf zoveel pagina’s aan te maken als u wilt, krijgt u ook de beschikking over een aantal extra modules. Zo krijgt u de Stats Basic module, waarmee u kunt zien hoeveel bezoekers uw website trekt en welke pagina’s bezocht worden. Tevens krijgt u de modules Site-C Map en Site-C Search waarmee u respectievelijk een sitemap (plattegrond) en een zoekfunctie op uw website heeft.

Omdat Site-C modulair is opgebouwd kunt u de functionaliteit van uw website d.m.v. diverse modules uitbreiden. Het is ook mogelijk voor uw organisatie een ‘module op maat’ te maken. We spreken graag de mogelijkheden met u door.

Heeft u al een website, maar kunt u nog niet zelf de inhoud aanpassen?

"Beheer voortaan   zelf uw website!"
Het is ook mogelijk Site-C te gebruiken met uw reeds bestaande website. Vraag naar de mogelijkheden!

Interesse?

Wilt u naar aanleiding van het bovenstaande meer informatie, of wilt u een gesprek bij u op kantoor? Neem s.v.p. contact op met Dream IT, telefoonnummer 079-5937578, of vul het formulier hieronder in.

Ja ik heb interesse!

Op al onze aanbiedingen, offertes en opdrachtbevestigingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.