Call Me Now

Wat is de doelstelling van uw website? In de meeste gevallen zal dit ‘het bieden van informatie en zorgen dat de bezoekers overgaan tot aanschaf van uw producten of diensten.’ Om dit te bewerkstelligen is het belangrijk dat u een aantal actiemomenten in de website inbouwt. De Call Me Now module is zo’n actiemoment. Via deze module kunnen de bezoekers hun naam en telefoonnummer doorgeven, waarna u contact met ze kunt opnemen.

Is voor uw bedrijf klantencontact belangrijk? Dan is de ‘Call Me Now’ module onmisbaar voor uw website!


Met de Call Me Now module kunnen website bezoekers eenvoudig en snel contact met u opnemen. Doordat de bezoeker alleen zijn naam, eventueel bedrijfsnaam en telefoonnummer hoeft in te vullen en niet allerlei andere gegevens is het formulier redelijk laagdrempelig. Vult de bezoeker het formulier in, dan krijgt u per e-mail een bericht met daarin de ingevulde gegevens. Vervolgens kunt u contact opnemen met deze persoon.

De Call Me Now module kan aan uw wensen aangepast worden

Hiernaast staat een voorbeeld van een ‘bel me nu’ formulier. De weergave kan echter door uw vormgever of webdesigner aan uw wensen aangepast worden. Het formulier kan op elke willekeurige plaats op uw website komen te staan in de stijl van uw website. Daarbij kunt u per pagina aangeven of de module zichtbaar moet zijn.

Verder kunt u in de module aangeven naar welk e-mail adres de reacties gestuurd moeten worden. Zo kunt u alle berichten uit laten komen bij de accountmanager.

Meerdere talen mogelijk

Een voorbeeld van het beheergedeelte van de Call Me Now moduleHeeft uw website meerdere talen? Dan kunt u in de configuratie-instellingen van deze module alle tekstuele velden zelf wijzigen. Hierdoor wordt het mogelijk de ‘Call Me Now’ module in iedere taal op uw website te laten weergeven. Per taal kunt u ook aangeven wie de e-mail ontvangt, zodat de Spaanse e-mail bij uw Spaanstalige accountmanager terechtkomt.


Hiernaast ziet u een voorbeeld van de beheerpagina van de Call Me Now module. U kunt per pagina aangeven of de module zichtbaar moet zijn.
 

De Call Me Now module is een onderdeel van Site-C

Om deze module te kunnen implementeren op uw website, is het noodzakelijk dat Site-C versie 1.4 of hoger op uw website geïnstalleerd is. Neem voor meer informatie contact op met uw webdesigner.