URL Replacer

U kunt nog zo’n sterke openingspagina hebben, het blijft zaak uw bezoekers zo snel mogelijk op de plek te krijgen waar u ze wilt hebben. Immers een gemiddelde bezoeker geeft maximaal drie klikken op uw website!

Een voorbeeld hoe de URL Replacer module gebruikt kan wordenDoor gebruik te maken van de URL replacer kunt u de bezoekers aan uw website direct krijgen waar u ze wilt hebben. U kunt met deze module submappen aanmaken op uw website. Heeft u bijvoorbeeld een speciale actie met fietsen, dan maakt u de submap www.uwsite.nl/fiets aan. Hiermee kunt u dan adverteren, of bijvoorbeeld een Google Adwords campagne opzetten. De bezoekers die via deze URL op uw website terechtkomen krijgen dan gelijk de fietsactie te zien, zonder afgeleid te worden door alle andere informatie die op de homepage staat!Onmisbaar voor uw marketing activiteiten

De URL Replacer is een onmisbare marketing tool wanneer u een advertentiecampagne in de gedrukte media of op radio en televisie wilt starten, waarvan de doelgroep direct op een pagina terecht moet komen die aansluit op de advertentie. Zo gebruikt Google op dit moment bijvoorbeeld de actie url www.google.nl/ari met hetzelfde doel: u informatie verschaffen over Google Adwords.

De URL Replacer module is een onderdeel van Site-C

Om deze module te kunnen implementeren op uw website, is het noodzakelijk dat Site-C op uw website geïnstalleerd is. Neem voor meer informatie contact op met uw webdesigner.

Heeft u interesse in Site-C en de Banner Management module of wilt u Site-C uitproberen? Vul dan het contactformulier in.