De Newsletter Premium Module

Newsletter Premium Het is niet altijd mogelijk om regelmatig persoonlijk contact te onderhouden met uw klanten. Een e-mail nieuwsbrief is een uitstekend middel om uw relaties op de hoogte te houden van de ontwikkelingen binnen uw organisatie. Zo houdt u het contact warm. Uw klant zal eerder naar u terugkeren, om een herhalingsaankoop te doen. Met de Newsletter Premium module kunt u makkelijk, snel én goedkoop e-mail nieuwsbrieven versturen naar uw relaties.

"Door onze e-mail nieuwsbrief is de

 omzet met 30% gestegen!"

De Newsletter Premium module is een totaaloplossing

Met deze module heeft u een totaaloplossing voor het versturen van e-mail nieuwsbrieven. Daarom kunt u met de Newsletter Premium module alles regelen wat met uw e-mail nieuwsbrief te maken heeft. Denk hierbij aan het in- en uitschrijven voor de nieuwsbrief, het creëren van een nieuwsbrief archief op de website en het versturen van gepersonificeerde nieuwsbrieven. Hieronder vindt u korte beschrijvingen van de onderdelen van de Newsletter Premium module.

U kunt meerdere e-mail groepen aanmaken

Meestal maakt u onderscheid tussen prospects, klanten en mensen die zich ingeschreven hebben via uw website. U kunt met de Newsletter Premium module verschillende e-mail groepen beheren. Het is ook mogelijk contacten uit uw klantendatabase te importeren, zodat u voor uw e-mailing altijd een up-to-date klantenbestand gebruikt.

Bezoekers kunnen zich in- en uitschrijven voor de nieuwsbrief

Het dashboard van de Newsletter Premium moduleVia de Newsletter Premium module kunnen website bezoekers zich in- en uitschrijven voor één of meerdere (verschillende) nieuwsbrieven. Daarbij kunt u ook instellen dat een inschrijving via de e-mail moet worden bevestigd. U weet dan zeker dat alleen nieuwsbrieven worden verstuurd aan relaties die ze echt willen ontvangen.

Keuze tussen verschillende stijlen

Wilt u nieuwsbrieven aan verschillende doelgroepen versturen? Het is mogelijk de email nieuwsbrief in een doelgroepspecifieke lay-out te versturen. Wilt u er later een e-mail lay-out aan toevoegen, voor bijvoorbeeld een nieuwe doelgroep, of een speciale actie? Wij regelen dit graag voor u.

Gepersonificeerde nieuwsbrieven

Met de Newsletter Premium module is het ook mogelijk om op de ontvanger afgestemde nieuwsbrieven te maken. U kunt de inhoud van de nieuwsbrief afstemmen op de ontvanger, bijvoorbeeld door er een naam, klantnummer of eerdere aankoop in op te nemen. Een voorbeeld:

“Geachte heer Van den Berg, u heeft in december van het vorige jaar bij ons een aankoop gedaan. Daarom willen wij u nu een speciale aanbieding doen...”

Hierbij zijn de naam van de klant, de maand van aankoop en eventueel de speciale aanbieding variabelen die u kunt gebruiken in de nieuwsbrief. Deze gegevens zijn dus per ontvanger van de nieuwsbrief anders.

Meten is weten

Wanneer u naast de Newsletter Premium module ook de Link Tracker module aanschaft, dan kunt u bij het aanmaken van een e-mail nieuwsbrief een Link Tracker aanmaken. Hiermee weet u precies hoe vaak er in uw e-mail nieuwsbrief op de linkjes naar uw website is geklikt en dus hoeveel lezers uw website bezoeken.

Historisch overzicht

Alle verzonden e-mail nieuwsbrieven worden na verzending opgeslagen in het logboek. Hierdoor houdt u altijd het overzicht over de reeds verzonden nieuwsbrieven. U kunt later dus terugzien wanneer u een specifieke nieuwsbrief heeft verstuurd én aan wie de nieuwsbrief precies is verstuurd.

Geïnteresseerd?

Bent u door bovenstaande informatie geïnteresseerd in de Newsletter Premium module? Of heeft u vragen? Neem dan contact op met uw Site-C Partner.

De Newsletter Premium module is een onderdeel van Site-C

Zoals u hierboven al heeft kunnen lezen, is de Newsletter Premium module geïntegreerd in Site-C. Het is dus niet mogelijk deze module zonder Site-C te gebruiken. Neem voor meer informatie contact op met ons.

De Newsletter Premium module is alleen beschikbaar voor gebruikers van Site-C versie 1.4 of hoger.