Site-C een duurzame oplossing voor uw website

Werken met Site-C is makkelijkWelk doel wilt u met uw website bereiken? Wilt u alleen informatie geven, of wilt u veel meer met de website gaan doen, zoals bijvoorbeeld nieuwsbrieven versturen, of een nieuwsarchief bijhouden, uw producten weergeven of zelfs verkopen? Met Site-C is bijna alles mogelijk.
 

Site-C Basic

Met Site-C Basic kunt u zelf pagina’s, formulieren of fotoalbums maken. Tevens kunt u met Site-C Basic bezoekersstatistieken bekijken en beschikt u over een volautomatische Sitemap (plattegrond van uw website). Uiteraard ontbreekt ook de zoekfunctie niet. Lees meer over Site-C op de Site-C Basic pagina.

Site-C Modules

Site-C Basic kunt u uitbreiden met verschillende kant en klare modules. Voorbeelden van beschikbare modules zijn een mailing list, een nieuwsrubriek, uitgebreide statistieken of zelfs een compleet logboek van uw website. Lees meer over de beschikbare modules op de Site-C Modules pagina.

Site-C op maat

Wilt u nog meer uit Site-C halen? Geen enkel probleem. Uw Site-C Partner maakt in overleg met u een module op maat. Hierdoor worden de mogelijkheden van Site-C bijna onbegrensd. Lees meer de mogelijkheden op de pagina Site-C op maat.

Content Management

Vroeger was het gebruikelijk dat wanneer u een website wilde, u contact opnam met een webdesigner, of met het intelligente neefje, die vervolgens een website voor u in elkaar zette. Moest er vervolgens wat op de website aangepast worden, dan moest u maar hopen dat degene die hem gebouwd had, even de tijd had. Met een Content Management Systeem zoals Site-C kunt u voortaan zelf wijzigingen doorvoeren zonder dat u hier een webdesigner voor nodig heeft! Daarom is Site-C een duurzame oplossing!
Lees meer over het fenomeen Content Management en de voor en nadelen op de Content Management pagina.