News

De News module van Site-CMet de News module kunt u uw website nog verder aankleden. U heeft hiermee niet alleen een nieuwspagina, maar u kunt ook headlines van nieuwsberichten met een link op andere pagina’s weergeven. Door het toevoegen van nieuwsberichten zorgt u er voor dat de actualiteitswaarde van uw website omhoog gaat. Dit zal niet alleen beloond worden door zoekmachine’s zoals Google, die uw website vaker zullen bezoeken, maar ook door de bezoekers zelf. Die zien immers dat de inhoud van uw website regelmatig verandert.
Als u bijvoorbeeld een autobandenbedrijf heeft dan bent u dus op de hoogte van alles wat er op autobandengebied gebeurt. Wanneer u relevante nieuwsfeiten uit de autobandenbranche op uw website plaatst, wordt de website voor mensen die geïnteresseerd zijn in autobanden belangrijker. Hierdoor zal uw website beter vindbaar worden via zoekmachines. Met als positief effect dat uw website vaker bezocht zal worden én dat bezoekers vaker terug zullen komen!
Een selectie van de nieuwsfeiten kan met doorklik mogelijkheid op de startpagina van uw website geplaatst worden, of bijvoorbeeld in de rechtermarge van het ontwerp, zoals u hiernaast ziet. De bezoekers kunnen op de nieuwspagina alle berichten teruglezen.

Een voorbeeld van de nieuwsmodule, klik voor het detailschermTenslotte krijgt u in het beheermenu een pagina waar u alle nieuwsfeiten kunt vastleggen en beheren.
U kunt zelf bepalen op welke pagina’s nieuwsitems weergegeven moeten worden. Daarbij kunt u ook per nieuwsbericht bepalen van en tot wanneer het weergegeven moet worden. Eventueel op de minuut nauwkeurig. Een onmisbare module voor informatieve sites!


De News module is een onderdeel van Site-C

De News module is speciaal voor Site-C ontwikkeld. Om deze module te kunnen implementeren op uw website, is het noodzakelijk dat Site-C versie 1.4 of hoger op uw website geïnstalleerd is. Neem voor meer informatie contact op met uw webdesigner.