Banner management

Wilt u op uw website speciale acties extra aandacht geven? Met de banner management module is dit mogelijk!

Met een banner op uw website kunt u extra aandacht geven aan speciale acties. Deze banners kunnen op strategische plaatsen op de website weergegeven worden. Ook het plaatsen van meerdere banners op de website is geen probleem. U kunt daarbij voor iedere banner aangeven op welke pagina(’s) deze wordt weergegeven. Zo beschikt u over een krachtige tool om meer op marketing gebied met uw website te doen.

Banners op uw website

In het ontwerp van uw website kan op strategische plaatsen ruimte ingericht worden voor één of meer banners. Per banner kunt u kiezen op welke pagina of pagina’s deze weergegeven moet worden. U kunt ook kiezen voor een paginaspecifieke banner. Zoals een Actiebanner voor een nieuw product op de productenpagina, of een aanbieding op uw homepage.

In het administratiegedeelte van de Bannermodule kunt niet alleen vaststellen op welke pagina de banner moet worden weergegeven, maar ook waarop de pagina hij moet staan en waar hij naartoe moet linken. Verder kunt ook een start en einddatum opgeven en een omschrijving voor de zoekmachines. Hiermee heeft u alles wat u nodig heeft om de banners op uw website op een goede manier te managen!

De Banner Management module is ontwikkeld voor Site-C

Om deze module te kunnen implementeren op uw website, is het noodzakelijk dat Site-C op uw website geïnstalleerd is. Neem voor meer informatie contact op met uw webdesigner.
Heeft u interesse in Site-C en de Banner Management module of wilt u Site-C uitproberen? Vul dan het contactformulier in.