De Multi Language Module

Waar zit uw doelgroep? Alleen in Nederland? Of ook in andere Europese landen, of zelfs wereldwijd? Met de Multi Language module kunt u uw website eenvoudig uitbreiden met één of meer extra talen. Op uw website is dan niet alleen in het Nederlands te lezen welke diensten u aanbiedt, maar ook in het Duits, Engels, Frans of Spaans. U kunt met de Multi Language module zelf bepalen in hoeveel talen uw website bekeken kan worden.

Per taal kunt u een geheel nieuwe menustructuur aanmaken. Hierdoor heeft u veel vrijheid bij de inrichting van de website in de verschillende talen. Zo kunt u bepaalde pagina’s weglaten of juist toevoegen in andere talen. Door het gebruik van meerdere talen op uw website mist u belangrijke buitenlandse klanten niet. Die zullen namelijk vaak eerst in hun eigen taal zoeken en als dat niets oplevert eventueel overschakelen naar het Engels of Nederlands.

Voorbeeld:
"Het Nederlandstalige deel van uw website bestaat uit de onderdelen welkom, diensten, portfolio, nieuws en contact. In het Engels kunt u deze onderdelen makkelijk overnemen, omdat u zelf ook het Engels goed beheerst. Maar in het Frans en Spaans neemt u alleen een welkomstpagina en contactformulier op, welke u door een vertaalbureau heeft laten opmaken. "

De Multi Language module is ontwikkeld voor Site-C

Om deze module te kunnen implementeren op uw website, is het noodzakelijk dat Site-C op uw website geïnstalleerd is. Neem voor meer informatie contact op met uw webdesigner.
Heeft u interesse in Site-C en de Banner Management module of wilt u Site-C uitproberen? Vul dan het contactformulier in.