Agenda

Wilt u uw bezoekers laten weten op welke beurs of markt u binnenkort te vinden bent? Of geeft u bijvoorbeeld cursussen en wilt u deze overzichtelijk weergeven op uw website? Met de Site-C Agenda module kunt u zelf deze gebeurtenissen invoeren en laten weergeven op uw website. Dit is niet alleen mogelijk op een specifieke agendapagina, maar bijvoorbeeld ook op een strategische plaats op andere pagina’s van uw website.

"Met de Agenda module zorgt u voor meer dynamiek en actualiteit op uw website"

Met de Site-C Agenda module kunt u per gebeurtenis aangeven op welke pagina’s u een aankondiging wilt weergeven. Tevens kunt u tot op de minuut nauwkeurig bepalen wanneer een Agendapunt op de website wordt weergegeven. Uiteraard verdwijnen ‘oude’ data automatisch van de website. Zo blijft uw website altijd up to date!
"Houdt uw bezoekers op de hoogte van speciale gebeurtenissen"

De Agenda module kan aan uw wensen aangepast worden

Net als de andere Site-C modules is de weergave van de module variabel. U bepaald samen met de webdesigner hoe de speciale gebeurtenissen op uw website worden weergegeven. U heeft daarbij alle vrijheid.

Meerdere talen mogelijk

Heeft uw website meerdere talen? Dan kunt u belangrijke gebeurtenissen in alle taalversies in de juiste taal laten weergeven. Het is ook mogelijk belangrijke gebeurtenissen die alleen voor één taalgebied relevant zijn, alleen bij die taal weer te geven. Ook hier geldt weer dat u alle vrijheid heeft!

De Agenda module is een onderdeel van Site-C

De Agenda module is speciaal voor Site-C ontwikkeld. Om deze module te kunnen implementeren op uw website, is het noodzakelijk dat Site-C versie 1.4 of hoger op uw website geïnstalleerd is. Neem voor meer informatie contact op met uw webdesigner.

Heeft u interesse in Site-C en de Agenda module of wilt u Site-C uitproberen? Vul dan het contactformulier in.