Link Tracker

Wilt u weten wat uw on-line marketingactiviteiten, zoals e-mail nieuwsbrieven, banners en advertorials, opleveren? Dan is dit een belangrijke module voor u. Met de Link Tracker module kunt u aan deze reclamemiddelen een code meegeven. Door deze code houdt de module precies bij hoeveel mensen via de link of banner op uw website zijn gekomen. een voorbeeld van de Link Tracker module

In het beheergedeelte van de Link Tracker module pagina vindt u overzicht met de aangemaakte Trackers en het aantal keer dat bezoekers via de bijbehorende link op uw website gekomen zijn.

Een handige module wanneer u veel aan on-line Marketing doet!

Een spin in het web

De Link Tracker module kan samenwerken met de Newsletter Premium module, zodat u precies weet hoeveel bezoekers uw e-mail nieuwsbrief oplevert. Ook werkt de module samen met de Stats Premium module en de Visitor Log module. Door deze twee modules te combineren met de Link Tracker module krijgt u een beter inzicht in de resultaten van uw on-line marketing activiteiten.

De Link Tracker module is ontwikkeld voor Site-C

Om deze module te kunnen gebruiken, is het noodzakelijk dat Site-C op uw website geïnstalleerd is. Neem voor meer informatie contact op met uw webdesigner.

Heeft u interesse in Site-C en de download counter module of wilt u Site-C uitproberen? Vul dan het contactformulier in.