FAQ - Frequently Asked Questions - Veel Gestelde Vragen

Veel van uw klanten en website bezoekers hebben dezelfde vragen. Hiervoor is de FAQ module ontwikkeld. Met de FAQ Module kunt u op een overzichtelijke manier veel gestelde vragen beantwoorden. De bezoeker krijgt eerst de keuze uit verschillende rubrieken. Nadat hij voor een rubriek gekozen heeft krijgt hij of zij een overzicht van de meest gestelde vragen in die rubriek. Na het aanklikken van een vraag komt het antwoord direct onder de vraag te voorschijn.

De FAQ module is tijdbesparend

Wanneer u een FAQ pagina op uw website heeft staan dan kunnen de bezoekers specifieke informatie terugvinden zonder dat er gebeld hoeft te worden. De tijd die u hieraan over houdt kunt u weer steken in uw ‘core business’: geld verdienen, of natuurlijk het doorontwikkelen van uw website.

Natuurlijk blijven er altijd vragen over die nog niet in op de FAQ pagina staan. Maar wanneer u deze vragen, na een telefoontje of een e-mail contact heeft beantwoord, dan kunt u ze opnemen in de FAQ module. Waardoor uw website steeds completer wordt.

Veel gestelde vragen in meer talen

Is uw website in meerdere talen uitgevoerd? Dan kunt u per taal ook een FAQ pagina opnemen. Deze kunt u voor de betreffende taal helemaal op maat inrichten.

De FAQ module is ontwikkeld voor Site-C

Om deze module te kunnen gebruiken in uw website, is het noodzakelijk dat Site-C geïnstalleerd is. Neem voor meer informatie contact op met uw webdesigner.

Heeft u interesse in Site-C en de FAQ module of wilt u Site-C uitproberen? Vul dan s.v.p. het contactformulier in.