Voorbeelden van websites in de Zorg

Site-C is op dit moment op meer dan 60 websites geïnstalleerd. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van websites die op Site-C gebaseerd zijn. Per voorbeeld is aangegeven wat voor specifieke wensen in de betreffende website zijn verwerkt.

De Leeuwensprong

De website van De leeuwensprong De Leeuwensprong is een praktijk voor kinderfysiotherapie. De op Site-C gebaseerde website is ontwikkeld door Salvage BV uit Gouda, waarbij niet alleen rekening gehouden is met de inhoud van de website, maar ook aan de uitstraling ervan. De website heeft daarom een unieke vormgeving die helemaal past bij de organisatie. Er wordt gebruik gemaakt van de News module om nieuwsberichten weer te geven.
www.deleeuwensprong.nl

Homeopathie Ede

De website van R.v.d. Reijden Homeopatisch arts René van der Reijden is een homeopathisch arts uit Ede. Via de website informeert hij zijn klanten en prospects over homeopathie in het algemeen en zijn praktijk in het bijzonder. De website is ontwikkeld door de Reclame Studio Gouda. Doordat van Site-C gebruik gemaakt wordt, kan de eigenaar zo veel pagina´s aanmaken als gewenst. De homeopathie ede website biedt dan ook erg veel informatie. Leuk detail van deze website is dat de welkomstpagina een andere vormgeving heeft dan de volgende pagina´s.
www.homeopathie-ede.nl

Praktijk voor Fysiotherapie De Meenthof

De website van Praktijk voor Fysiotherapie De Meenthof ‘De Meenthof’ is een praktijk voor fysiotherapie die gevestigd is in een winkelcentrum in Kortenhoef. Naast de verschillende vormen van fysiotherapie bieden ze ook manuele therapie en haptonomie aan. Het design voor deze website komt van en is ook ingevuld door Dream IT. Dream IT heeft ook geadviseerd over onder andere, het gebruik van foto’s wat er voor zorgt dat deze website een persoonlijk karakter heeft.
Doordat er gebruik gemaakt wordt van Site-C kunnen de eigenaren doormiddel van nieuwe foto’s zelf het persoonlijke karakter in stand houden.
www.fysiotherapie-meenthof.nl