Voorbeelden van websites in de Financiële dienstverlening

Site-C is op dit moment op meer dan 60 websites geïnstalleerd. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van websites die op Site-C gebaseerd zijn. Per voorbeeld is aangegeven wat voor specifieke wensen in de betreffende website zijn verwerkt. 

GoodWood Investments BV

De website van GoodWood Investments BV GoodWood is in 2006 overgestapt van een concurrent naar Site-C. Belangrijke overwegingen voor deze overstap waren: de mogelijkheden van Site-C, het gebruiksgemak, de zoekmachine vriendelijke opbouw en de gunstige prijs. GoodWood maakt op haar website onder andere gebruik van de Stats Deluxe module, de Visitor Log module, die inzicht geeft in de bezoekerbewegingen en van de Frequently Asked Questions (FAQ) module, waarmee veel gestelde vragen beantwoord worden.
www.goodwood.nl

Eco Capital

De website van Eco Capital Eco Capital had een website die ze niet zelf konden wijzigen. Dit was dan ook de voornaamste reden om voor een CMS te kiezen. In dit geval is de bestaande vormgeving overgenomen en is Site-C erachter geïnstalleerd. Alle pagina’s die op de oude website stonden zijn overgenomen in Site-C. Klanten van Eco Capital kunnen via de website voor hen specifieke pagina’s bekijken. Deze pagina’s zijn beveiligd met een gebruikersnaam en wachtwoord. Verder maakt Eco Capital gebruik van de Site-C Multitaal module. De website is dan ook te bekijken in het Engels, Portugees, etc.
www.ecocapital.com

Floresteca

De website van Floresteca Floresteca had al een website mét Content Management Systeem. Echter het was niet mogelijk de website op een goede manier te beheren. Zo liepen bijvoorbeeld de verschillende talen door elkaar heen. Voor Floresteca is de website eerst aangepast voor Site-C waarbij tegelijkertijd een aantal wijzigingen aan de vormgeving zijn doorgevoerd. Op de Floresteca website ziet u voorbeelden van zelfgemaakte formulieren, een op maat gemaakt formulier, een fotogalerie en het gebruik van meerdere talen.
www.floresteca.nl

Tectona Forestry

De website van Tectona ForestryDeze website is ontwikkeld door Reclame Studio Gouda. De vormgeving is gebaseerd op de huisstijl van Tectona Forestry. Met Site-C kunnen de medewerkers van deze organisatie de website zelf up-to-date houden en eventueel pagina’s toevoegen of verwijderen. Op deze website ziet u voorbeelden van een fotogalerie en mooi vormgegeven tabellen die de beheerder van de website zelf kan wijzigen.
www.tectonaforestry.nl


Health 2 Everyone

De website van Health 2 Everyone De website van Health to Everyone is gebaseerd op een design van Webzucht en is in eerste instantie ook als platte website geleverd door dit bedrijf. Later is de website door Dream IT voorzien van Site-C. Door deze transformatie kan de klant de website nu zelf bijwerken. De website beschikt nu ook over een zoekfunctionaliteit en een sitemap, wat de  gebruiksvriendelijkheid van de website verbeterd heeft.
www.h2e.nl