Overige voorbeelden

DobrĂ½ Den

De website van Dobry Den De Dobrý Den website is ontwikkeld en uitgevoerd door Reclamestudio Gouda. Dorbý Den biedt duurzame reizen naar het voormalig oostblok aan. Op de website vindt u dan ook beschrijvingen en foto’s van reizen die georganiseerd worden. Verder is de website uitgerust met formulieren en diverse fotogaleries.
www.dobryden.nl


 

Vegadates

De website van Vegadates De Vegadates website is een datingsite gericht op vegetariërs en veganisten gebaseerd op Site-C. Het ontwerp is gemaakt door Linda Heins. De datingengine is door Dream IT op maat gemaakt en uiteraard is de implementatie ook door Dream IT gedaan. Naast de datingengine maakt deze website ook gebruik van de FAQ, de Newsletter Premium en de Stats Premium modules.
www.vegadates.nl
 

Massive Rampage

De website van Massive Rampage Massive Rampage is een online gaming community. De website gebruikt dan ook een aantal van de Site-C modules, zoals het forum en de bannermodule. Daarnaast bevat deze website de Site-C inlogmodule die er voor zorgt dat de bezoekers met één gebruikersnaam en wachtwoord bij alle onderdelen van de website, zoals forum en de afgesloten pagina's ingelogd zijn.
www.massive-rampage.nl

 

Site-C Live

De website van Site-C Live Site-C Live is de probeeromgeving van Site-C. Via deze website kunt u zelf uitproberen hoe Site-C werkt. Op dit moment zijn op deze website onder andere de modules Site-C Multitaal, waarmee u op één website meerdere talen kunt gebruiken en Site-C News, voor het weergeven van nieuwsberichten, geïnstalleerd. We nodigen u van harte uit om Site-C Live eens uit te proberen. U krijgt dan gelijk een goed beeld van de mogelijkheden van Site-C.
Site-C Live uitproberen…
live.site-c.nl/live