Voorbeelden websites in de Dienstensector

Site-C is op dit moment op meer dan 60 websites geïnstalleerd. Hieronder geven we een aantal voorbeelden van websites die op Site-C gebaseerd zijn. Per voorbeeld is aangegeven wat voor specifieke wensen in de betreffende website zijn verwerkt.

Dream IT

De website van Dream IT Dream IT is naast Site-C Reselling Partner vooral een ontwikkelaar van internet applicaties. Uiteraard is daarom de eigen website ook uitgerust met Site-C. Voor de Dream IT website wordt goed gebruikgemaakt van de functionaliteiten van Site-C, zo worden bijvoorbeeld op de homepage de 'Call me Now' en 'News' modules weergegen. Op de portfolio pagina wordt gebruik gemaakt van een stukje maatwerkcode dat samenwerkt met Site-C, zodat ook deze pagina eenvoudig bijgehouden kan worden.
www.dreamit.nl
Verouden Consultancy

De website van Verouden ConsultancyVerouden Consultancy biedt een breed scala aan producten en diensten op het gebied van verkoop en commercie, waaronder advisering over websites en Site-C. Het design voor deze website is door Dualler aangeleverd waar Dream IT vervolgens Site-C in heeft geïntegreerd. Voor de website van Verouden Consultancy is gebruik gemaakt van speciale technieken zoals cIFR, om de teksten in het huisstijl lettertype toch beheerbaar te maken.
www.verouden-consultancy.nl

 

Berg & Soeters

De website van Berg & SoetersDe Berg & Soeters website is gebaseerd op een bestaand design. Dream IT heeft onder deze website Site-C gezet om het onderhoud zelf te kunnen doen. Er is gebruik gemaakt van een multi-template techniek waardoor de homepagina en de vervolgpagina’s qua ontwerp verschillend zijn. Doordat de website Site-C gebruikt kunnen Berg en Soeters heel makkelijk de bezoeker informeren over hun manier van advies geven. De website kan makkelijk geüpdate worden als er bijvoorbeeld meer informatie over de lopende projecten is.
www.bergsoeters.nl

Keijzer Transport

De website van Keijzer TransportKeijzer Transport is uw partner voor al uw logistieke vraagstukken en problemen. Hun core-business bestaat onder andere uit het transport van zeecontainers, stukgoed/groeps zendingen en complete ladingen. Keijzer Transport is voornamelijk gespecialiseerd in de Benelux en Duitsland en kan, als daar vraag naar is, ook het transport naar andere bestemmingen verzorgen. Om zelf de website van tekst kunnen voorzien hebben ze voor Site-C gekozen.
www.keijzertransport.nl

STI BV

De website van STI BVSchoonderwoerd Technische Installaties BV (STI) is gespecialiseerd in het aanleggen van elektrotechnische installaties, inbraak en brandbeveiliging systemen en data netwerken. Het bedrijf had al enkele jaren een website met algemene informatie. In overleg met Heycom heeft de directie van STI besloten de website uit rusten met Site-C, zodat de mensen van STI voortaan zelf eenvoudig pagina’s kunnen wijzigen en toevoegen.
www.stibv.com