Voorbeelden van Business 2 Consumer websites

Tivoli Audio

De website van Tivoli Audio De website van Tivoli Audio is ontwikkeld door Webzucht. Met de website geeft het bedrijf een indruk van de high end geluidsproducten die gevoerd worden. Er is een grote rol weggelegd voor afbeeldingen, waardoor de website een bijzondere uitstraling krijgt. Naast Site-C maakt de website gebruik van op maat gemaakte pagina’s en een koppeling met Google Maps voor het weergeven van de locatie van de verschillende dealers. De Tivoli Audio website geeft een goed beeld van de mogelijkheden voor webdesigners van Site-C.
www.tivoliaudio.nl 

Geneva Audio

De website van Geneva Audio Het design van de website van Geneva Audio is ontwikkeld en uitgevoerd door Webzucht. Een belangrijk deel van de vormgeving van de website wordt gevormd door afbeeldingen van de producten. Deze kunnen door de beheerder heel makkelijk op de website gezet worden.
Voor de Geneva Audio website is door Webzucht een  dealerlocater met Google-maps op maat gemaakt. Een ander speciaal detail is de afwijkende opbouw van de paragrafen waardoor de site een unieke uitstraling krijgt.
www.geneva-audio.nl

Kids2oma

De website van Kids2omaKids2oma regelt gastouderopvang. Ze zorgen er voor dat kinderen bij de juiste gastouders terecht komen. Ze hadden al een site, maar kwamen naar Dream IT om hun site een nieuwe look te geven. Doordat Kids2oma nu Site-C gebruikt, kunnen ze online een inschrijfformulier aanbieden die de nieuwe gastouder uit kan printen en op kan sturen. De gastouders kunnen nu ook via de website inloggen om hun uren te registreren. Verder heeft Dream IT een tool voor de website gemaakt waar een subsidieberekening mee gemaakt kan worden.
www.kids2oma.nl