Voorbeelden van Business 2 Business websites

PerfectView

De website van PerfectView PerfectView is een toonaangevende leverancier van CRM- en workflowsoftware. Omdat de website steeds belangrijker wordt in de communicatie naar prospects en klanten heeft PerfectView er voor gekozen de website voortaan te gaan beheren met Site-C. De website bestaat uit zes productportalen met in totaal meer dan 200 pagina’s en is uitgerust met een breed scala aan modules, waaronder ‘Call me Now, Contact, News, Calendar en Testimonial.’
www.perfectview.nl

Hoogesteger

De website van Hoogesteger Hoogesteger is een leverancier van vers geperst vruchtensap of vers gesneden fruit. Eén van de overwegingen van Hoogesteger om voor Site-C te kiezen was de mogelijkheid om zelf hun website bij te kunnen houden. De website is uitgerust met een Random Images module, die in de vormgeving van de website steeds een willekeurig plaatje weergeeft.
www.hoogesteger.nl
 

CrossWord

De website van CrossWord TranslationsCrossWord is specialist in het vertalen van technische teksten naar vrijwel elke taal, met vele grote nationale en internationale klanten. Om makkelijk zelf de website bij te kunnen houden heeft CrossWord voor Site-C gekozen. Dream IT heeft de website ontwikkeld met Site-C als onderliggend platform.
Doordat er van Site-C gebruik gemaakt wordt, kan de beheerder van de site zelf heel makkelijk de website van tekst en afbeeldingen voorzien. De beheerder kan ook zoveel pagina’s toevoegen als hij zelf wil.
www.crosswordtranslations.com

MKB-Totaalpakket

De website van MKB-TotaalpakketMKB-Totaalpakket is een website voor al uw ondersteunende producten en diensten op het gebied van interne organisatie en verkoop. Of het nu gaat om het organiseren van uw debiteurenadministratie of uw websitebeheer, u vindt het allemaal terug op deze website.
MKB-Totaalpakket is een initiatief van Verouden Consultancy. Met deze website geven ze een beeld van het productenpalet wat ze aan het midden en klein bedrijf kunnen leveren.
www.mkb-totaalpakket.nl

Express Cube

De website van Express CubeDe Express Cube is een product wat in 5 seconden het gewicht en de afmetingen van een doos of pakketje berekend en kan doorgeven aan een PC. Het enige wat je hoeft te doen, is de doos op de machine te zetten, te scannen en van de machine af te halen om vervolgens weer de volgende erop te zetten.
Via Compact hebben we opdracht gekregen om de oude website om te zetten in een website met Site-C. Het ontwerp van de website heeft een opfrisbeurt gekregen en is nu met alle browsers goed te bekijken. Met Site-C kan de website van Express Cube nu eenvoudig van tekst, plaatjes en filmpjes worden voorzien.
www.expresscube.nl

Breinwijzer

De website van BreinwijzerBreinwijzer is een business- en projectmanagement organisator dat zich richt op technisch georiënteerde bedrijven. Ze hebben zelf een technische achtergrond en met de kennis die ze hebben op marketing gebied kunnen ze uw technische bedrijf voorzien van een succesvolle strategie. De website is voor Breinwijzer ontworpen door KemmeKoolen. Met de Newsletter Premium module verstuurd Breinwijzer kennisbrieven per e-mail naar hun klanten. Deze kennisbrieven zijn via de website terug te vinden. Deze website is een mooi voorbeeld van een samenwerking tussen Flash en Site-C.
www.breinwijzer.nl