Klanten

Site-C is op dit moment op meer dan 60 websites geïnstalleerd. Deze websites lopen uiteen van eenvoudige informatieve websites zonder toeters en bellen, tot complete dating of advertentie websites. Dit betekent dat Site-C als basis voor iedere website te gebruiken is.

Aangezien ieders wensen anders zijn, is Site-C zo opgebouwd dat ook aan al uw specifieke wensen kan worden voldaan. De vraag is dus vooral wat uw wensen zijn! Op de portfolio pagina kunt u een groot aantal voorbeelden van websites zien die gebaseerd zijn op Site-C. Per voorbeeld wordt omschreven welke specifieke wensen in de website zijn verwerkt.
De Site-C portfolio bekijken.

Met Site-C kunt u uw website overal ter wereld aanpassen!Klanten van Site-C hebben toegang tot de afgesloten customer service pagina’s op deze website. Zij vinden hier gebruiksaanwijzingen voor Site-C en alle modules, antwoorden op veelgestelde vragen, toegang tot de Site-C Live testomgeving en nog veel meer.
Naar de Customer Service Pagina's gaan

Wilt u Site-C uitproberen, of meer informatie over Site-C ontvangen? Vul dan het informatie aanvraagformulier in.

Wilt u Site-C op uw website, of wilt u een nieuwe website met Site-C? Vraag dan een offerte aan. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘Site-C aanschaffen.