Site-C Modules

Een belangrijke eigenschap van Site-C is dat u het kunt uitbreiden met diverse modules. We maken hierin onderscheid in uitbreidingsmodules, marketingmodules en totaaloplossingen. Hieronder vindt u een korte introductie van de beschikbare modules.

Uitbreidings modules

Agenda

Wilt u uw bezoekers laten weten op welke beurs of markt u binnenkort te vinden bent? Of geeft u bijvoorbeeld cursussen en wilt u deze overzichtelijk weergeven op uw website? Met de Agenda module kunt u zelf deze gebeurtenissen invoeren en laten weergeven op uw website.
Lees meer...

Banner Management

Met een banner op uw website, kunt u extra aandacht geven aan speciale acties. U kunt naar keuze één of meer banners plaatsen. Tevens kunt u voor iedere banner aangeven op welke pagina(’s) deze wordt weergegeven.
Lees meer...

Call Me Now

Het is belangrijk dat uw website een aantal actiemomenten bevat. Hiervoor is de Call Me Now module ontwikkeld. Met deze module kunt u op strategische plaatsen uw bezoekers uitnodigen om hun telefoonnummer in te vullen, zodat u of uw verkoper contact kan opnemen.
Lees meer...

FAQ

Veel klanten hebben vaak dezelfde soort vragen. Hiervoor is de FAQ module ontwikkeld. Met deze module krijgt de bezoeker een overzicht van de meest gestelde vragen. Na het aanklikken van een vraag komt het antwoord direct te voorschijn.
Lees meer...
 

Multi Language

Uw website in het Engels, Duits én Frans? Met Site-C Multi Language bepaalt u zelf in hoeveel talen uw website bekeken kan worden. Per taal kunt u een geheel nieuwe menustructuur aanmaken. Zo kunt u bepaalde pagina’s weglaten of juist toevoegen in andere talen.

News

Met de News module heeft u niet alleen een nieuwspagina, maar u kunt ook headlines van nieuwsberichten op andere pagina’s weergeven. Door het toevoegen van nieuwsberichten zorgt u er voor dat de actualiteitswaarde van uw website stijgt.

Webshop Light

Met de Webshop Light module maakt u van uw website een webshop. Binnen enkele minuten kunt u een product op de website plaatsen. Het aantal producten is onbeperkt. Kopers kunnen hun bestelling betalen via iDeal, PayPal en overschrijving. De Webshop Light module
Lees meer...

Marketing Modules

Download Counter

Wanneer u op uw website folders, brochures of bijvoorbeeld een prospectus heeft staan, dan wilt u natuurlijk weten hoe vaak deze gedownload worden. Met de Download Counter module worden alle downloads van uw website geregistreerd. U kunt vervolgens precies zien hoe vaak ze gedownload zijn.
Lees meer...

Link Tracker

Wilt u weten wat uw on-line marketingactiviteiten, zoals e-mail nieuwsbrieven, banners en advertorials, opleveren? Dan is dit een belangrijke module voor u. Met de Link Tracker module kunt u aan deze reclamemiddelen een Tracker code meegeven. Aan de hand van deze code houdt de module precies bij hoeveel mensen via een link of banner op uw website zijn gekomen.

Stats Premium

Naast gegevens over het aantal bezoekers en de dag waarop uw website is bezocht, wilt u wellicht nog meer weten over uw bezoekers. Zoals welke website ze voor het bezoek aan uw website bezochten, met welke zoektermen men bij uw website terecht is gekomen en welke pagina’s het meest bezocht zijn. De Stats Premium module geeft u hier inzicht in.
 

Google Sitemap

Op dit moment is de Google zoekmachine marktleider op internet. Het is dus belangrijk dat uw website goed scoort bij deze zoekmachine. Met de Google Sitemap module kunt u eenvoudig belangrijke wijzigingen in uw website aan Google doorgeven. Deze wijzigingen worden dan snel doorgevoerd in de zoekresultaten.
Lees meer...

URL Replacer

Met de URL replacer kunt u toevoegingen doen aan het adres van uw website. Zo kunt u met deze module handige sub adressen voor uw website maken, zoals bijvoorbeeld: www.uwbedrijf.nl/aanbieding Bezoekers worden dan automatisch doorgestuurd naar de pagina op uw website waar de aanbiedingen staan. Deze module is vooral handig wanneer u adverteert in gedrukte media!

Visitor Log

Deze revolutionaire module is onmisbaar voor bedrijven / organisaties die precies willen weten wat er op hun website gebeurt. Het Visitor Log geeft u een overzicht van het meest gebruikte klikpad. Hierop kunt u doorklikken om zodoende het klikpad van specifieke bezoekers te analyseren. Met deze informatie kunt u uw pagina’s verbeteren en daarmee het rendement van uw website optimaliseren.

Totaal oplossingen

Newsletter Premium

Wilt u al uw nieuwsbrieven volledig door Site-C laten afhandelen? Dan is Site-C Newsletter Premium iets voor u. Met dit pakket kunnen de bezoekers aan uw website zich in- en uitschrijven voor de nieuwsbrief. U kunt vervolgens nieuwsbrieven opmaken en versturen, kiezen tussen verschillende nieuwsbrief stijlen, gepersonificeerde nieuwsbrieven versturen en nog veel meer.
Meer lezen...

Meer modules

De bovenstaande modules zijn op dit moment verkrijgbaar. Wilt u een functionaliteit in Site-C hebben die er op dit moment nog niet in zit? Wij maken  graag een module op maat.